Debouver

Debouver Willy

Wij nemen afscheid van

De heer

Willy Debouver

Trouwe supporter KAA Gent

Weduwnaar van mevrouw Marie Delanglez

Geboren te Eke op 4 februari 1949
en thuis overleden te Gent op 1 juni 2024.

Rouwbetuiging

pascal debouver 2024-06-04

Lieve Willy,

Daarboven ben je nu, hopelijk in alle rust na je moedige gevecht tegen die vreselijke ziekte die je helaas te pakken kreeg. Het is geen vaarwel, maar eerder een tot ziens. Weet dat ik altijd van je zal houden, broer.

Rust zacht.

Love you forever,

Pascal Debouver.

rudy perreman 2024-06-04

mijn oprechte deelneming veel sterkte aan de famillie

Claeys Jürgen (gust gantoise) 2024-06-04

Copain toni

Langs deze weg wil ik je nogmaals mijn oprechte deelneming toewensen en veel sterkte bij het verlies van uw geliefde vader. Onthoud de goeie momenten en weet dat hij in gedachten altijd dichtbij is zowel thuis als op de gantoise. Het ga je goed Willy

Glen-Leen De Pelseneir-Duffeleer 2024-06-04

Oprechte deelneming Mario en familie

Christel van hoorde 2024-06-05

Mijn oprechte deelneming bij het verlies van u pa,veel sterkte toni alsook aan de familie

Coolens Tonia 2024-06-07

Oprechte deelneming en heel veel sterkte.

Jaren een hele vriendelijke en goed klant van mij geweest

Rust in vrede.

Tonia van Cleaf

Cambien Martine 2024-06-08

Dag Toni, wat een verdriet voor jou en je familie, alweer is een mooi warm mens ons ontnomen door een oneerlijke strijd met die vreselijke kanker. Jij hebt je ouders verzorgd tot ze hun laatste adem uitbliezen, je hebt er alles voor gedaan wat je kon, meer was niet meer mogelijk. Je papa zei me nog laatst: “had ik 10 duimen om ze omhoog te steken voor Toni, ik deed het onmiddellijk” zo fier en dankbaar was hij. Nu begint de tijd om eerst en vooral aan jezelf te denken zonder schuldgevoel en alleen te doen waar jij je goed bij voelt…er komt nog een moeilijke periode aan maar ook deze zal je aankunnen, net als de vorige. Laat je goed omringen door vrienden en familie, maar af en toe zul je ook alleen willen zijn met herinneringen en leuke anekdotes. We zijn er vandaag allemaal omdat we je papa heel sympathiek vonden en we zijn er ook allemaal om jou te steunen. Martine Cambien (weduwe van Johan Schiffer).